Магазин

Количка

Няма продукти

Доставка 0,00лв
Общо 0,00лв

Количка Поръчай

Доставка

Доставка до посочен от Вас адрес в София в срок от 24 часа или в страната в срок до 36 часа, при условие че адресът е валиден, посочен е коректно и стоката е налична на склад. Стоки се изпращат след потвърждение от клиента.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.

Цената на куриерската доставка за страната се определя в зависимост от теглото и сумата на поръчаните продукти, като тя варира между 5 и 15 лв с за продукт.

Доставката за някои продукти е безплатна. Това условие ще бъде показано на видно място в продуктовата страница на съответните продукти.

Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

Ако клиентът не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не осигури достъп и условия за предаване на стоката в регламентирания срок, поръчката се счита за невалидна и ТРИОН БГ се освобождава от задължението да извърши доставката.

В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по доставката.

Доставки не се извършват в неделя и официални празници. Доставки в събота се извършват само след предварителна договореност.