Магазин

Количка

Няма продукти

Доставка 0,00лв
Общо 0,00лв

Количка Поръчай

Полезна информация

ТРИОН.BG e търговска марка на Рекорд АиЦ ООД. Сайта е интернет магазин, от който може да разгледате и закупите артикули за домашния майстор и ремонта като цяло.

Фирма ЕТ„Рекорд АиЦ” е сред водещите фирми в областта на търговията на дребно със строителни материали, инструменти и бои.

Създадена е през 1993 год.

В резултат на активна работа за удовлетворяване на потребителските търсения през периода 2003год – 2010год, открихме следните търговски обекти на територията на гр.София:

  1. кв.Княжево - пл.Сред село

  2. кв.Княжево - ул.Любляна №65

  3. допишете адреса на Орион

  4. на Обеля

  5. кв.Павлово - ул.Вихрен 42

Благодарение на усилията на целия колектив и търговската активност на клиентите, през 2008год. реализирахме нов проект – търговия на едро, приемник на дейността до този момент.

Основахме фирма „Рекорд АиЦ” ООД – дистрибутор на множество български и европейски фирми.

За периода 2008-2010 год. „Рекорд АиЦ” ООД се наложи като един от водещите дистрибутори на територията на гр.София и Софийска област, с предмет на дейност : търговия на едро с машини, инструменти и консумативи в строителството и бита.

 

Целите на всички наши служители, работещи в магазините и склада за едрова дейност са:

  1. Професионално обслужване.

  2. Информация за качествените и технически параметри на предлаганите стоки.

  3. Атрактивни цени.

  4. Богато разнообразие.

  5. Експресна доставка.

 

През настъпилата 2011 год. ще продължим да обгрижваме своите клиенти качествено и в срок.

 

 

 

Поздрави!

Екипите на ЕТ„Рекорд АиЦ” и „Рекорд АиЦ” ООД

 

 

 

.................................................................................................................

Избирането на продукти става чрез натискане на бутона "Добави в количката" в офертата на желаната стока.
Поръчването на поставените в кошницата видове и количества стоки става чрез натискане на бутона "КУПИ" в преглед на поръчката. Действието представлява волеизявление, което обвързва със силата на договор клиента и ТРИОН.BG.
При поръчката клиентът задължително посочва e-mail, телефон и точен адрес за осъществяване на доставка. За издаване на фактура се попълват данни за фирмата или ЕГН за физическото лице.
Посочването на неверен/сгрешен адрес и/или телефон прави поръчката невалидна и тя не обвързва ТРИОН.BG със задължението за изпълнение на доставката.
Онлайн поръчки се приемат 24 часа в денонощие, 7 дни в седмицата без почивен ден, но изпращането им се осъществява в делнични дни от 10.30 до 18.00 часа, а в събота до 15 часа (според графиците на куриерските фирми в България). След получаване на поръчката, оператор от ТРИОН.BG  се обажда на посоченият телефон за уточняване на наличните количества и модели от поръчаната стока и за потвърждаване на валидността й. Устното потвърждаване на поръчката е задължително.
ТРИОН.BG не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, определени размери и разцветки. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни комбинации.

.....................................................................................................

Доставка до посочен от Вас адрес във София в срок от 24 часа или в страната в срок до 36 часа, при условие че адресът е валиден, посочен е коректно и стоката е налична на склад. Стоки се изпращат след потвърждение от клиента.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.

Цената на куриерската доставка за страната се определя в зависимост от теглото и сумата на поръчаните продукти, като тя варира между 5 и 15 лв с за продукт.

Доставката за някои продукти е безплатна. Това условие ще бъде показано на видно място в продуктовата страница на съответните продукти.

Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

Ако клиентът не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не осигури достъп и условия за предаване на стоката в регламентирания срок, поръчката се счита за невалидна и ТРИОН.BG  се освобождава от задължението да извърши доставката.

В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по доставката.

Доставки не се извършват в неделя и официални празници. Доставки в събота се извършват само след предварителна договореност.

.................................................................................................

Статус на поръчките

Непроверена - непотвърдена е тази поръчка, която е успешно направена и предстой да бъде обработена от нашият екип.
Потвърдена - при нея вече сме се свързали с клиента и са доуточнени начина на доставка и точният адрес.
Непотвърдена
- при непотвърдените поръчки, все още не е направен контакт между наш служител и клиент. В случаите когато сте посочили неточен телефонен номер, или никой не е отговорил на повикването, поръчката се оставя като "непотвърдена", докато се свържем с вас.
Обработена - на този етап, поръчката е потвърдена, опакована и предстои да бъде изпратена.
Изпратена - поръчката е изпратена по куриер
Доставена - имаме уверение от куриера, че доставката е извършена успешно
Върната
- при този статус на поръчките, продукта се връща при нас. Възможни ситуации: несъответствие между поръчката и получение продукт; несъответсвие в сумата на продукта; невъзможност куриера да достави артикула - сгрешен адрес и др.

Отказана - отказана поръчка е тази, в която предварително сте заявили нежеланието си да закупите този продукт.

.............................................................

В зависимост от Вашия избор, можете да платите доставката чрез:

Наложен платеж (НП, ЗПД) – заплащате на куриера при доставка на поръчката.

Плащане по банков път - при избиране на този метод можете да извършите банков превод към сметка на "Рекорд АиЦ" ООД. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.

Банкови сметки:

 

Онлайн като използвате услугите през Epay.bg

 

 

 

 

..........................................................................................

Офертите съдържат основна информация за предлагания продукт съобразно вида му.

Към някои от офертите има опция за Подробно описание.

Указаната цена на отделната стока е за 1 брой, с включен ДДС и не включва разходи по доставката, освен ако това не е изрично указано. ТРИОН.BG  си запазва пълното право да променя цените на продуктите изложени на сайта по всяко време. При допуснати технически грешки при публикуването на сайта, ТРИОН.BG  има право да откаже изпълнението на поръчката. В този случай отговорността на LAPTOPIA ТРИОН.BG  се ограничава с това да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.

Представената информация и снимков материал относно предлаганите стоки и услуги се предоставят от съответния производител или доставчик. ТРИОН.BG  не носи отговорност за съдържанието на тази информация, за несъответствие на данните, заблуждаваща или непочтена реклама, по смисъла на Закона за защита на потребителите (ЗЗП).

Избирането на продукти става чрез натискане на бутона "Добави" в офертата на желаната стока.

Поръчването на поставените в кошницата видове и количества стоки става чрез натискане на бутона "КРАЙ" в преглед на поръчката. Действието представлява волеизявление, което обвързва със силата на договор клиента и ТРИОН.BG 

При поръчката клиентът задължително посочва e-mail, телефон и точен адрес за осъществяване на доставка. За издаване на фактура се попълват данни за фирмата или ЕГН за физическото лице.

Посочването на неверен/сгрешен адрес и/или телефон прави поръчката невалидна и тя не обвързва ТРИОН.BG  със задължението за изпълнение на доставката.

Онлайн поръчки се приемат 24 часа в денонощие, 7 дни в седмицата без почивен ден, но изпращането им се осъществява в делнични дни от 10.30 до 18.00 часа, а в събота до 15 часа (според графиците на куриерските фирми в България). След получаване на поръчката, оператор от ТРИОН.BG  се обажда на посоченият телефон за уточняване на наличните количества и модели от поръчаната стока и за потвърждаване на валидността й. Устното потвърждаване на поръчката е задължително.

ТРИОН.BG  не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, определени размери и разцветки. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни комбинации.

 

Не пренебрегвайте Вашите права!

Клиент, поръчал стока от електронния магазин на ТРИОН.BG  има право да откаже получаването на поръчаната от него стока без да дължи каквото и да е обезщетение в следните случаи:

1. Ако при транспортирането, стоката или нейната опаковка е повредена;

2. Ако доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката;

3. Ако не са спазени условията на чл. 54 от ЗЗП:

- констатирани липси;

- дефекти на стоката;

- несъответствие с обявената търговска марка.

Рекламации на гореизброените пунктове се извършват само и единствено в момента на доставката.

Купувачът има право да направи рекламация в срок до 48 часа от получаването на стоката, ако същата има скрит дефект, който не може да бъде установен при получаването и.

 

Носим отговорност по Закона за защита на личните данни и Закона за защита на потребителя, действащи в Република България.
Спазваме конфиденциалност и не предоставяме вашите данни на други лица.