Магазин

Количка

Няма продукти

Доставка 0,00лв
Общо 0,00лв

Количка Поръчай

Как да купя?

Избирането на продукти става чрез натискане на бутона "Добави" в офертата на желаната стока.
Поръчването на поставените в кошницата видове и количества стоки става чрез натискане на бутона "КРАЙ" в преглед на поръчката. Действието представлява волеизявление, което обвързва със силата на договор клиента и ТРИОН БГ.
При поръчката клиентът задължително посочва e-mail, телефон и точен адрес за осъществяване на доставка. За издаване на фактура се попълват данни за фирмата или ЕГН за физическото лице.
Посочването на неверен/сгрешен адрес и/или телефон прави поръчката невалидна и тя не обвързва ТРИОН БГ със задължението за изпълнение на доставката.
Онлайн поръчки се приемат 24 часа в денонощие, 7 дни в седмицата без почивен ден, но изпращането им се осъществява в делнични дни от 10.30 до 18.00 часа, а в събота до 15 часа (според графиците на куриерските фирми в България). След получаване на поръчката, оператор от ТРИОН БГ  се обажда на посоченият телефон за уточняване на наличните количества и модели от поръчаната стока и за потвърждаване на валидността й. Устното потвърждаване на поръчката е задължително.
ТРИОН БГ не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, определени размери и разцветки. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни комбинации.